36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Erhvervslejeret

 

Maleri af Lars Lundgreen

Erhvervslejeret

Advokatfirmaet Lindquist har mange års erfaring med erhvervslejeret, og vi er specialiserede i at håndtere alle former for lejemålsforhold.

Erhvervslejeret bygger på aftalefrihed, hvilket betyder, at parterne skal aftale huslejens størrelse, regulering af huslejen, afståelsesret, indtrædelsesret, lejemålets varighed, lejers eventuelle specielle behov og vedligeholdelsespligt.

Derudover giver loven muligheder for, at hver part kan kræve huslejen reguleret til markedslejen, hvis den pågældende leje enten er markant lavere eller højere end markedslejen. Dette kan tidligst ske fire år efter lejeperiodens begyndelse.

Desuden har lejere ret til at lade en anden lejer inden for samme branche fortsætte i det lejemål, som de har indgået med udlejer på uforandrede vilkår.

Som udgangspunkt kan lejer opsige lejemålet med tre måneders varsel, mens udlejer kan opsige lejemålet, hvis der foreligger særlige opsigelsesgrunde. I tilfælde af en opsigelse fra udlejeren har denne krav på erstatning for det tab, som lejeren lider som følge af opsigelsen, medmindre opsigelsen skyldes lejerens misligholdelse af lejeforholdet.

Når det kommer til erhvervslejeret, skal man som udgangspunkt ikke tage nogen chancer. Vi anbefaler derfor, at man altid søger professionel rådgivning fra et advokatfirma, der har speciale i erhvervslejeret. Hos Advokatfirmaet Lindquist har vi mange års erfaring med erhvervslejeret, og vi har stor viden og ekspertise omkring lejeforhold.

Vi hjælper både lejere og udlejere med at navigere i den komplekse lovgivning omkring erhvervslejeret, og vi kan hjælpe med at udarbejde lejekontrakter, der passer til parternes ønsker og behov. Vi rådgiver også ved tvister, hvor vi hjælper med at finde den bedste løsning for begge parter.

Hvis du har brug for at få rådgivning omkring erhvervslejeret, så står vi altid klar til at hjælpe. Du er velkommen til at kontakte os telefonisk, hvor vi kan drøfte din konkrete situation, og vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig.

Advokatfirmaet Lindquist tilbyder rådgivning og håndtering af alle former for erhvervslejeret, og vi har stor erfaring med at rådgive og håndtere tvister vedrørende lejeforhold. Vi er specialiserede i at håndtere lejemålsforhold, og vi har ekspertise omkring lejeret, så du altid kan være sikker på, at du får den bedst mulige rådgivning.

Du kan derfor trygt lade Advokatfirmaet Lindquist håndtere din lejesag. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.

 

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Sinan Gønen

Sinan Gønen

Advokat

Christina Wanstrøm

Christina Wanstrøm

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk