36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Personskade

 

Maleri af Lars Lundgreen

Personskade

Advokatfirmaet Lindquist er eksperter inden for personskader og har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med at få den retmæssige kompensation, som de har krav på. Vi tilstræber altid at give vores klienter den bedst mulige service og vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dem.

Hvis du har været udsat for en ulykke, så kan du få erstatning for flere poster. Vi kan hjælpe dig med at få godtgørelse for svie og smerte, tabt arbejdsfortjeneste, varigt mén og erhvervsevnetab. Erstatning for svie og smerte ydes som en fast takst for hver sygedag, som skyldes en ansvarlig skadevolder. Tabt arbejdsfortjeneste kompenserer for det økonomiske tab, som du har lidt, i tilfælde af at du er sygemeldt eller afskediget på grund af ulykken. Erhvervsevnetab udmåles som en procentdel af det indtægtstab, du har lidt, hvis varigt mén udgør mindst 15 %.

For at udmåle varigt mén i procent, er der udarbejdet en vejledende méntabel af Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Dette er for at sikre, at du får den korrekte godtgørelse for det tab, du har lidt, som følge af ulykken. Herudover har du krav på erstatning, hvis méngraden er på 5 % eller mere, og dette gælder fra ulykkestidspunktet og frem til det tidspunkt, du igen kan begynde at arbejde i næsten samme omfang som før ulykken.

Ved Advokatfirmaet Lindquist har du kompetente advokater, der arbejder hårdt for at sikre dig den retmæssige kompensation, som du har krav på. Vi har den nødvendige viden og ekspertise til at håndtere din sag med det bedste mulige resultat. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at komme videre med dit liv og få den kompensation, som du har krav på.

Hvis du har brug for professionel og kompetent hjælp til at få den kompensation, du har krav på, så kontakt Advokatfirmaet Lindquist i dag. Vi har dedikerede advokater, der vil gøre deres bedste for at hjælpe dig. Vi tilstræber altid at give vores klienter den bedst mulige service og vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dem. Vi er specialiserede inden for personskader og har de faglige kompetencer til at løse din sag på den bedste måde, så du kan komme videre med dit liv.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Sinan Gønen

Sinan Gønen

Advokat

Christina Wanstrøm

Christina Wanstrøm

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk