36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Ansættelsesret

 

Maleri af Lars Lundgreen

Ansættelsesret

Advokatfirmaet Lindquist har stor erfaring og ekspertise indenfor arbejds- og ansættelsesret. Vi står klar til at hjælpe dig med at forstå og forhandle ansættelseskontrakter, uanset om du er privatansat, tjenestemand eller andet. Vi har stor erfaring med at hjælpe både private virksomheder, fonde og foreninger, samt kommuner og andre offentlige og halv offentlige virksomheder på alle niveauer.

Vores advokater har det nødvendige kendskab til ansættelsesretten og kan hjælpe med at afklare alle spørgsmål og tvister, som du måtte have omkring dine arbejds- og ansættelsesforhold. Vi yder også rådgivning omkring uberettiget opsigelse og bortvisning. Vi kan hjælpe med at identificere de rettigheder, som du har som ansat, og hjælpe dig med at forstå de krav, som arbejdsgiver har til dig.

Vi tilbyder en komplet løsning til arbejdsretlige problemstillinger, hvor vi starter med at undersøge, hvilke muligheder der er for at løse konflikten gennem forhandlinger. Vi kan desuden bistå med at udarbejde ansættelseskontrakter, der skaber et konkret, skriftligt grundlag for ansættelsen og mindsker risikoen for konflikter. Hvis det ikke er muligt at løse konflikten gennem forhandlinger, står vi klar med de nødvendige kompetencer til at føre sagen hele vejen til en retlig afgørelse.

Advokatfirmaet Lindquist tilbyder en tryg og fortrolig rådgivning omkring alle typer arbejdsretsspørgsmål. Vi er klar til at hjælpe med alle aspekter af ansættelsesret som f.eks. funktionærret, kollektiv arbejdsret, direktørkontrakter, ferielovgivning, ligebehandlingslovgivning, medarbejders retsstilling ved virksomheds overdragelser, betalingsstandsninger eller konkurser og konkurrence- og kundeklausuler.

Vi lægger stor vægt på at give strategisk og langsigtet rådgivning, der tager højde for alle sider af problemstillinger indenfor ansættelsesret. Vi sørger for at kende de nyeste retspraksisser og lover at yde personlig og kompetent rådgivning.

Er du interesseret i vores vurdering af en konkret sag, så kontakt os gerne telefonisk. Vi er klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan tage de bedst mulige beslutninger for din virksomheds fremtid.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Sinan Gønen

Sinan Gønen

Advokat

Christina Wanstrøm

Christina Wanstrøm

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk