36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Overdragelse af virksomhed

 

Maleri af Lars Lundgreen

Overdragelse af virksomhed

Advokatfirmaet Lindquist er specialiserede i at rådgive og hjælpe virksomheder og investorer ved køb og salg af virksomheder i Danmark. Vi tilbyder ekspertise og viden om alle aspekter af en virksomhedsoverdragelse. Vi har erfaring med at strukturere den mest hensigtsmæssige overdragelsesmodel, planlægge salget og forberede dokumentationen.

Udover dette, så har vi også eksperter, der er i stand til at udarbejde en professionel overdragelsesaftale, der sikrer, at alle parter får deres retmæssige rettigheder. Det er meget vigtigt, at der i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse gives tid til gradvist at inddrage den nye ejer i virksomhedens aktiver, samtidig med at den nye ejer lærer af den siddende ejer. Dette gør det muligt at sikre en smidig overgang, som er fordelagtig for både virksomheden, medarbejdere og kunder.

Derudover er det nødvendigt at finde en erfaren og uvildig rådgiver, som har viden om alle områder relateret til generationsskiftet. Det drejer sig ikke kun om de juridiske og forretningsmæssige sider, men også de følelsesmæssige og menneskelige aspekter.

Hvis du ønsker at få en vurdering af din konkrete sag, så står vi altid klar til at hjælpe dig på bedste vis. Vi garanterer kompetent og professionel rådgivning og en detaljeret gennemgang af alle aspekter af virksomhedsoverdragelse. Vi har stor erfaring med overdragelser af virksomheder, og vi er klar til at hjælpe dig godt på vej. Kontakt os gerne for at drøfte detaljer og muligheder.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Sinan Gønen

Sinan Gønen

Advokat

Christina Wanstrøm

Christina Wanstrøm

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk