36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Overdragelse af virksomhed

 

Maleri af Lars Lundgreen

Overdragelse af virksomhed

Advokatfirmaet Lindquist har speciale indenfor overdragelse af virksomhed.

Vi yder højt specialiseret bistand til virksomheder og investorer i forbindelse med køb og salg af virksomheder i Danmark.

Overdragelse af virksomhed kan ske ved salg, ejerskifte og generationsskifte. Det er vigtigt, at du sammen med din advokat lægger en præcis strategi for, hvordan salget af din virksomhed skal foregå.

Rådgivningen omfatter bl.a. sparring om overdragelsesmodeller og strukturer for overdragelsen, planlægning af salget og meget mere.

Ved enhver virksomhedsoverdragelse, hvad enten der er tale om lille virksomhed eller stor, så er aftaledokumentet, det vigtigste dokument at få på plads. Det er vigtigt, at overdragelsesaftalen er udarbejdet professionel vis.

Du kan overdrage til familie, en medarbejder eller en tredjemand. Det er en fordel at begynde i god tid. Årene bruges gerne til gradvist at overdrage virksomhedens aktiver og til at lære den nye ejer op. Glidende overgang er også godt for virksomhedens medarbejdere og kunden.

Det kræver tillid og det er vigtigt, at kunne drøfte det igennem med en person, som er uvildig, og som kan rådgive om emner som helhed. Ikke blot de juridiske eller forretningsmæssige, men også de følelsesmæssige og menneskelige aspekter, der er forbundet med hele generationsskiftet.

Hvis du ønsker at få vores vurdering af en konkret sag, er du velkommen til at kontakte os telefonisk med henblik på en indledende drøftelse.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Kira Iqbal

Kira Iqbal

Advokatfuldmægtig

Merac Hamid

Merac Hamid

Advokatfuldmægtig

Vakant

Vakant

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk