36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Strafferet

 

Maleri af Lars Lundgreen

Strafferet

Advokatfirmaet Lindquist har stor erfaring med straffesager og har igennem årene ført en lang række straffesager.

Som sigtet har du ret til selv at vælge din forsvarer. Det kan opleves indgribende at være sigtet og medfører usikkerhed omkring, hvad der skal ske, og hvilke rettigheder du har som sigtet.

Strafferet er den del af juraen, som omhandler straffelovsovertrædelser og konsekvenserne heraf. Det strafferetlige område favner bredt og omfatter flere sagstyper.

Det er en god ide at kontakte os i samme øjeblik, du sigtes. Hos os vil du få rådgivning og hjælp på højt fagligt og specialiseret niveau. Du kan være sikker på, at tilgangen til den situation du står over for, vil være baseret på en oprigtig interesse og menneskelig forståelse.

Vi følger dig tæt under hele sagen. Vores opgave er at sikre dine rettigheder under processen.

Som udgangspunkt bør du ikke udtale dig til politiet, før du har drøftet sagen med os. I langt de fleste tilfælde bør du endvidere undlade at underskrive den forklaring, som du har afgivet til politiet. Du har altid ret til at skifte til en anden forsvarer, som du selv vælger. Du skal blot gøre politiet eller fængselspersonalet opmærksom på, at du ønsker en anden forsvarer. Forsvarerens salær fastsættes af retten, salæret samlede størrelse fastsættes efter vejledende takster af Domstolen.

Vi hjælper dig bl.a. med afhøring hos politiet, grundlovsforhør, deltagelse i videoafhøring, foto- og/eller videokonfrontation, fristforlængelser, besøg ved varetægtsfængsling, kritiske gennemgang af sagen/efterforskning og gennemførelse af retsmøde/retssag.

Hos os får du altid personlig rådgivning, og vi tager os den fornødne tid til den enkelte sag, stor som lille.

Hos os er du ikke et sagsnummer. Ring i dag og få en gratis vurdering af din sag. Som din forsvarsadvokat er det vores opgave at hjælpe dig med, at undgå straf eller nedsætte din straf.

Vi er altid forberedt til fingerspidserne og sørger for at hver en sten bliver vendt. Vi vil igennem hele sagen kæmpe for dig og gøre alt, hvad der er muligt, for at vinde din sag.

Hvis du ønsker at få vores vurdering af en konkret sag, er du velkommen til at kontakte os telefonisk med henblik på en indledende drøftelse.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Kira Iqbal

Kira Iqbal

Advokatfuldmægtig

Merac Hamid

Merac Hamid

Advokatfuldmægtig

Vakant

Vakant

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk