36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Strafferet

 

Maleri af Lars Lundgreen

Strafferet

Advokatfirmaet Lindquist har mange års erfaring med strafferet og har ført et væld af sager, lige fra byretten til højesteret. Vi tilbyder kvalificeret hjælp og rådgivning, når du står over for en strafferetlig situation. Vi ønsker at give dig den bedste støtte, så du kan føle dig tryg ved at vælge os som forsvarer.

Vi har en professionel tilgang til det strafferetlige område og følger dig tæt under hele processen. Vi sikrer dine rettigheder og ønsker at hjælpe dig med alt fra afhøringer hos politiet til kritiske gennemgange af sagen. Vi kan også assistere ved fristforlængelser, videoafhøringer, foto- og/eller videokonfrontationer og retsmøder.

Du har ret til at vælge din egen forsvarer og det er dig, der sidder med det endelige valg. Dette skal du gøre klart for politiet eller fængselspersonalet, hvis du ønsker en anden advokat til at repræsentere dig. Forsvarerens salær bestemmes af retten efter vejledende takster.

Hos Advokatfirmaet Lindquist tilbyder vi personlig rådgivning og tager os den nødvendige tid til din sag. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og kæmper for at undgå straf eller nedsætte den, så du kan få den retfærdighed, du fortjener.

Udtal dig aldrig til politiet, før du har drøftet sagen med os, og som udgangspunkt skal du undlade at underskrive den forklaring, som du har afgivet. Det er god ide at kontakte os i det øjeblik du bliver sigtet. Ring i dag og få en gratis vurdering af din sag. Vi er her for at støtte dig, uanset hvor kompleks din sag måtte være. Vi vil give vores absolut bedste indsats og sikre, at du får den retfærdighed og de bedste resultater, som du har krav på.

Ved at vælge os som din forsvarer, kan du føle dig tryg ved at vide, at vi har den nødvendige ekspertise og viden inden for strafferet, som kræves for at håndtere din sag. Vi er dedikerede til at give dig den bedste støtte og forståelse for din situation. Vi vil kæmpe for dine interesser, så du kan få din sag løst så hurtigt som muligt.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Sinan Gønen

Sinan Gønen

Advokat

Christina Wanstrøm

Christina Wanstrøm

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk