36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Testamenter, Arv og dødsbobehandling

 

Maleri af Lars Lundgreen

Testamenter, Arv og dødsbobehandling

Advokatfirmaet Lindquist yder specialiseret rådgivning og bistand ved oprettelse af testamente og i arvesager, herunder også egentlig dødsbobehandling.

Når en nær slægtning dør, er det ikke kun sorgen man skal tage sig af. Man skal også forholde sig til mange praktiske og juridiske forhold.

Har du styr på hvem der arver dig, når du dør? Det er en god ide at tage en dialog med en familieadvokat, der kender til arveret og få styr på, hvilke konsekvenser forskellige beslutninger i et testamente kan få. Herved undgår du at efterlade dine arvinger i konflikten.

Arveloven tager for eksempel ikke højde for de sammenførte familier eller for de ugifte samlevende. Vi rådgiver om arv uanset om du er enlig, gift eller lever i samlivsforhold.

 Med et testamente hjælper du dine efterladte, så de ikke midt i sorgen skal tage stilling til de ting, du har taget stilling til i testamentet. Et testamente sikrer derfor både din vilje og afklaring for de efterladte.

Hos Advokatfirmaet Lindquist er du sikker på, at dine ønsker i testamentet er juridiske holdbare og testamentet ikke kan misforstås. Få gratis vurdering af dit behov for et testamente.

Dødsbobehandling: Det er meget forskelligt, hvor omfattende håndteringen af et dødsbo er. Der er tidsfrister der skal overholdes, og man skal have styr på eventuelle gældsposter, møde i skifteretten, kontakt til SKAT og meget mere. En masse praktiske og juridiske forhold skal være på plads, for at arvingerne kan afvikle dødsboet.

Vores rådgivning er tilpasset jeres situation og vi finder den løsningsmodel, der tjener jeres behov bedst muligt. I får overblik over hele behandlingsprocessen.

Hvis du ønsker at få vores vurdering af en konkret sag, er du velkommen til at kontakte os telefonisk med henblik på en indledende drøftelse.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Kira Iqbal

Kira Iqbal

Advokatfuldmægtig

Merac Hamid

Merac Hamid

Advokatfuldmægtig

Vakant

Vakant

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk