36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Testamenter, Arv og dødsbobehandling

 

Maleri af Lars Lundgreen

Testamenter, Arv og dødsbobehandling

Advokatfirmaet Lindquist er eksperter i arveret, testamenter og dødsbobehandling. Vi tilbyder juridisk rådgivning til både gifte, enlige og samlevende, som ønsker at sikre deres vilje og afklare tingene for de efterladte. Vi kan hjælpe med at udarbejde et holdbart og uigennemtrængeligt testamente, så du kan føle dig tryg i, at dine ønsker og økonomi er ordentligt afklaret. Vi tilbyder en gratis vurdering af behovet for et testamente, så du kan få styr på dine økonomiske forhold.

Når en nærtstående dør, kan det være svært at have styr på alle de praktiske og juridiske forhold, der skal håndteres. Hos Advokatfirmaet Lindquist hjælper vi med at skabe overblik og har styr på tidsfrister, gældsposter, møder i skifteretten og kontakten til SKAT. Vi tilpasser vores rådgivning til den konkrete situation og finder den bedste løsning på dine behov.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for yderligere rådgivning omkring arv, testamenter eller dødsbobehandling. Vi vejleder dig gerne, så du kan få styr på de økonomiske forhold og føle dig tryg i, at dine ønsker er ordentligt afklaret. Vi står klar til at hjælpe dig med at få styr på det hele og sikre, at du får den bedste løsning, og at du ikke behøver at bekymre dig om det juridiske. 

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Sinan Gønen

Sinan Gønen

Advokat

Christina Wanstrøm

Christina Wanstrøm

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk