36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Kontraktsret

 

Maleri af Lars Lundgreen

Kontraktsret

Kontrakter er i høj grad en større del af virksomheders dagligdag og det er vigtigt, at disse kontrakter er korrekt udfærdiget og gennemarbejdet, så man kan undgå dyre og forretningsmæssigt skadelige tvister.

Advokatfirmaet Lindquist har stor erfaring med kontraktsret og hjælper både små og store virksomheder med at forhandle og udarbejde kontrakter, som sikrer deres interesser. Vi tilbyder grundig gennemgang af de kontrakter, der er nødvendige for at opnå de bedst mulige resultater for alle parter. Dette sikrer enighed om kontraktens vilkår, og mindsker risikoen for tvister.

Advokatfirmaet Lindquist har stor erfaring med udarbejdelse af en bred vifte af kontrakter, som fortrolighedsaftaler, samarbejdsaftaler og hensigtserklæringer, overdragelsesaftaler, købsaftaler, ejeraftaler, agentaftaler, eneforhandleraftaler, licensaftaler, distributionsaftaler, generelle salgs og leveringsbetingelser, produktionsaftaler, udviklingsaftaler, leverance aftaler og hemmeligholdelsesaftaler.

Vores advokater står for kvaliteten af de dokumenter vi udarbejder, at de er i overensstemmelse med lovgivningen og kontrakternes bestemmelser. Vi følger processen fra start til slut og leverer professionel rådgivning ved fortolkning af kontraktsvilkår og løsning af konflikter. Skulle enighed ikke kunne opnås, står vi også klar til at repræsentere klienten i retssager og voldgiftssager om fortolkning af de indgåede kontrakter.

Vi har specialiseret os i at udarbejde kontrakter, som er skræddersyet til kundens behov, og tilbyder også rådgivning omkring fortolkning af allerede eksisterende kontrakter. Vi arbejder tæt sammen med vores klienter for at sikre, at deres juridiske interesser beskyttes og derved minimere risikoen for tvister.

Har du brug for juridisk rådgivning omkring kontrakter? Så er du velkommen til at kontakte os på Advokatfirmaet Lindquist, hvor vi vil give dig en grundig gennemgang af dine kontraktforhold. Vi tilbyder en indledende drøftelse, hvor du kan få en vurdering af din konkrete situation og en gennemgang af dine muligheder.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Sinan Gønen

Sinan Gønen

Advokat

Christina Wanstrøm

Christina Wanstrøm

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk