36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Kontraktsret

 

Maleri af Lars Lundgreen

Kontraktsret

Advokatfirmaet Lindquist har specialiseret viden indenfor kontraktsret.

Lovgivningen stiller kun ganske sjældent krav om, at aftaler skal indgås skriftligt. Den skriftelige aftale vælges imidlertid ofte, da den både tjener som bevis for aftalens eksistens og indhold.

En god gennemarbejdet kontrakt, hvor der allerede i de indledende forhandlinger tages højde for potentielle konflikter kan mindske risikoen for, at dyre of forretningsmæssigt skadelige tvister opstår.

Hos Advokatfirmaet Lindquist rådgiver vi om alle danske kontraktforhold, herunder fortrolighedsaftaler, samarbejdsaftaler og hensigtserklæringer, overdragelsesaftaler, købsaftaler, ejeraftaler (aktionæroverenskomst/anpartshaveroverenskomst, agentaftaler, eneforhandleraftaler, licensaftaler, distributionsaftaler, udfærdigelse og brug af generelle salgs- og leveringsbetingelser, produktionsaftaler, udviklingsaftaler, leverance aftaler, hemmeligholdelsesaftaler.

Vi udarbejder dokumenterne i tæt samarbejde med vores klienten. Vi går meget op i, at den relevante lovgivning og selve kontrakten er overensstemmelse med reglerne. Så vi er sikre på, at kontraktens bestemmelser også kan gennemføres i praksis.

Vi står til rådighed i hele processen dvs. fra A til Z. vi bistår også i forbindelse med fortolkning af kontraktsvilkår og løsning af konflikter. Hvis der ikke kan opnås enighed, fører vi tillige voldsgifts – og civile retssager om fortolkningen af indgåede kontrakter.

Når kontrakten forhandles på plads og formuleres, kan det betale sig at gøre brug af en advokat. Drejer sagen om en allerede eksisterende kontrakt, yder vi gerne rådgivning med fortolkning heraf.

Hvis du ønsker at få vores vurdering af en konkret sag, er du velkommen til at kontakte os telefonisk med henblik på en indledende drøftelse.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Kira Iqbal

Kira Iqbal

Advokatfuldmægtig

Merac Hamid

Merac Hamid

Advokatfuldmægtig

Vakant

Vakant

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk