36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Lejeret

 

Maleri af Lars Lundgreen

Advokatfirmaet Lindquist er et af de førende advokatfirmaer indenfor lejeret og erhvervslejeret. Vi har stor ekspertise indenfor dette område og kan tilbyde kompetent og effektiv bistand til både lejere og udlejere. Vores ydelser består af forhandling og udarbejdelse af lejekontrakter, fastlæggelse af markedsleje, fortolkning af lejekontrakter, herunder lejereguleringer, samt ved opsigelse eller ophævelse af lejemål.

Vi yder specialiseret rådgivning til både udlejere og lejere og har stor erfaring med alle former for lejeretlige problemer. Vi udfærdiger boliglejekontrakter, der er skræddersyet til det enkelte lejemål og gennemgår også gerne lejekontrakter, som lejere har fået udleveret af udlejer.

Vi kan også hjælpe med huslejeforhøjelser, huslejenedsættelse, ophævelse af lejemål på grund af manglende betaling, opsigelse som følge af anden misligholdelse af lejemålet, fraflytningssager og sager om depositum. Vi har ekspertise til at føre sager for huslejenævn, beboerklagenævn, boligretten, landsretten og i sidste instans for højesteret.

Vi har specialiseret os i at hjælpe vores klienter med at finde den bedste løsning på deres lejeretlige problemer. Vi sikrer, at deres rettigheder er beskyttet, og at deres lejekontrakter er i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Vi lægger stor vægt på at lytte til vores klienter, så vi kan forstå deres specifikke behov og give dem den bedst mulige rådgivning og bistand.

Vores dedikerede og kompetente hold er klar til at hjælpe dig med dine lejeretlige problemer. Vi tilstræber at give den bedst mulige service, og vi er konstant opmærksomme på at levere høj kvalitet og yde en effektiv og ansvarlig rådgivning til vores klienter. Vi har et ønske om at levere de bedst mulige resultater for vores klienter og arbejder hårdt for at give dem en professionel og personlig service.

Hvis du har brug for hjælp til at løse dine lejeretlige problemer, er du meget velkommen til at kontakte Advokatfirmaet Lindquist. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for din situation. Vi er altid parate til at yde den bedste rådgivning og bistand til vores klienter, således at de trygt kan overlade deres sager til os.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Sinan Gønen

Sinan Gønen

Advokat

Christina Wanstrøm

Christina Wanstrøm

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk