36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Familieret

 

Maleri af Lars Lundgreen

Familieret

Advokatfirmaet Lindquist tilbyder rådgivning og udfærdigelse af testamenter, ægtepagter, samlivs- og samejekontrakter, samt sager om samlivsophør, bodeling og skilsmisse. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for familieret og arveret og kan hjælpe med bopæls-, samværs- og forældremyndighedssager. Vi kan også deltage i møder i retten og Familieretshuset og tvangsfjernelse/hjemtagelsessager, herunder deltagelse i møder i Børne- og ungeudvalget, ankestyrelse samt i retten.

Vi er bevidste om, at familieret kommer tæt på vores klienters liv, da det påvirker deres samliv, følelser og familiære forhold. Derfor er det vores ønske, at vi skal give vores klienter en personlig og tillidsvækkende rådgivning. Vi vil yde den bedste juridiske bistand, enten det er rådgivning eller om sagen skal for retten. Vi bestræber os altid på at løse tvister ved forhandling og lytter til vores klienter og vejleder dem, så de kan få den bedst mulige løsning for deres sag.

Vores team af dygtige advokater har en stor viden inden for familieret og arveret, og vi er parate til at stå ved din side. Vi har et stærkt engagement i at give vores klienter høj kvalitet og personlig service. Vi stræber efter at finde den bedst mulige løsning, der gavner vores klienter og deres situation.

Vil du have en vurdering af din konkrete sag, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har et dedikeret team af advokater, som er klar til at hjælpe dig og tage hånd om din sag. Vi har en stærk forpligtelse til at sikre, at du får den bedst mulige løsning, og vi vil arbejde hårdt for, at din sag behandles trygt og effektivt.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Sinan Gønen

Sinan Gønen

Advokat

Christina Wanstrøm

Christina Wanstrøm

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk