36 480 408 ml@adv-lindquist.dk

Advokatfirmaet Lindquist

Familieret

 

Maleri af Lars Lundgreen

Familieret

Advokatfirmaet Lindquist har stor erfaring indenfor familieret og arveret. Vi kan hjælpe med rådgivning og udfærdigelse af testamente, ægtepagter, samlivs- og samejekontrakter. Rådgivning om samlivsophør, bodeling og skilsmisse, samt udfærdigelse af bodelingsoverenskomster.

Vi kan endvidere rådgive om bopæls-, samværs- og forældremyndighedssager samt deltage i møder i retten og Familieretshuset.

Rådgivning i sager om tvangsfjernelse/hjemtagelsessager, herunder deltagelse i møder i Børne- og ungeudvalget, ankestyrelse samt i retten.

Der er ofte store følelser og nære relationer på spil, når der opstår splid i de forhold, der burde være bygget på kærlighed. Nogle gange går situationen så meget i hårdknude, at retslige instanser må til, før der kan findes en løsning. Familieret er den del af lovgivningen, som kommer tættest på os som mennesker, for det er her, vores samliv, følelser og familiære forhold bliver reguleret juridisk.

Vores mål er at give en personlig og tillidsvækkende rådgivning, når du henvender dig til os med behov for en advokat inden for familieret. Det er vigtigt for os, at du oplever at blive mødt med professionel forståelse i en svær tid. Vi lægger vægt på, at du får den bedste juridiske bistand – uanset om du blot har brug for rådgivning, eller om din sag skal for retten.

Vi forsøger altid i første omgang at løse tvister ved forhandling for, at opnå den optimale løsning for alle parter. Vi vejleder dig bl.a. om hvordan du bedst gavner din sag, og vi hjælper med at få relevante oplysninger frem.

Vi bestræber os efter at finde på en løsning der gavner vores klient.

Hvis du ønsker at få vores vurdering af en konkret sag, er du velkommen til at kontakte os telefonisk med henblik på en indledende drøftelse.

Få en gratis gennemgang af din sag

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Michael Lindquist

Michael Lindquist

Advokat for Højesteret

Kira Iqbal

Kira Iqbal

Advokatfuldmægtig

Merac Hamid

Merac Hamid

Advokatfuldmægtig

Vakant

Vakant

Advokatsekretær

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så ringer vi til dig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os

Herstedøstervej 27a
2620 Albertslund.

Ring på:
36 48 04 08

Mail: kontakt@adv-lindquist.dk